maandag, 04 juli 2022 19:32

Nieuws van Theater Aan de Slinger

fotograaf: Marthe Hennink fotograaf: Marthe Hennink

Nieuws van Aan de Slinger met daarin aandacht voor de laatste Buitenbioscoopfilm voor de zomer 'Nomadland'. En het zomerse buitenprogramma 'Buiten Spelen' dat we van 26 augustus tot en met 18 september organiseren op drie mooie locaties in Houten en omgeving.

Zomers buitenprogramma in augustus en september

Van 26 augustus tot en met 18 september organiseert Aan de Slinger elke vrijdag, zaterdag en zondag een concert, film of voorstelling op locatie. Onder de naam ‘Buiten Spelen’ staan vele artiesten geprogrammeerd. De optredens vinden plaats op het knusse theaterplein, het sprookjesachtige fort Werk aan de Waalse Wetering in Tull en ‘t Waal of het gezellige Plein op het Oude Dorp in Houten. Zo komt op zaterdag 27 augustus om 19.30 uur Wouter Hamel naar het Oude Dorp met Wouter Hamel’s Nightclub. Een muziektheaterprogramma waarin het publiek zich in een nachtclub uit het midden van de vorige eeuw waant. Hamel en zijn band halen hun inspiratie uit de jazzy pop uit de jaren ‘30 tot ‘50, strooien daar muzikaal een jaren ’70 saus overheen en brengen dit zelfverzekerd de 21e eeuw in. 

Het programma ‘Buiten Spelen’ biedt nog meer: vier comedians in de Comedy Camper, twee edities van Klapstoelkabaret met Musa & Bovenste Knoopje Open en met Luan Buleshkaj & Lonneke Dort, zanger Jim van der Zee, zangeres Celine Cairo en de muzikale en vrolijke jeugdvoorstelling BANWAKABOOM (4+). In de Buitenbioscoop worden publieksfavorieten gedraaid: Minari, The Father, Spencer en Le Sorelle Macaluso. De ticketverkoop is gestart.

Buitenbioscoop vrijdag 8 juli: Nomadland  In de laatste Buitenbioscoop voor de zomer draait ‘Nomadland’. Actrice Frances McDormand maakt grote indruk in deze prachtige film over de 'moderne nomaden' in Amerika die rondtrekken in hun camper. De film heeft vele prijzen gewonnen waaronder twee Golden Globes en drie Oscars. Nomadland is te zien op vrijdag 8 juli om 22.30 uur op het knusse theaterplein. Tickets € 5,-. 

Eind augustus gaan de deuren van de filmzaal binnen weer open, het programma staat vanaf 8 juli op www.aandeslinger.nl met kaartverkoop.

Zomersluiting kantoor Aan de Slinger
Van zaterdag 16 juli tot en met zondag 21 augustus is het kantoor van Aan de Slinger gesloten. In die weken zorgt een team voor het onderhoud in het theatergebouw.
Kaartverkoop op www.aandeslinger.nl is op elk moment mogelijk.
Ga voor het complete film- en theateroverzicht en het bestellen van tickets naar www.aandeslinger.nl.