donderdag, 14 juli 2022 12:14

Jeugdtheaterschool Aan de Slinger

Na weer een succesvol seizoen vol jeugdtheatercursussen biedt Jeugdtheaterschool in het seizoen 22-23 heel veel cursussen aan. Leuke, spannende, lange en korte theatercursussen voor allerlei leeftijden. De cursussen vinden plaats van maandag t/m vrijdag in Aan de Slinger.

Vragen of meer informatie over het cursusaanbod? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inschrijving nieuwe seizoen is gestart 1 juni 10.30 uur

Theaterles met kwaliteit, uitdaging en plezier!

JTS Aan de Slinger biedt kwalitatieve jeugdtheaterlessen waarin kinderen van 6 to tn met 16 jaar worden uitgedaagd op verschillende fronten. Daarbij staat plezier natuurlijk voorop! Er wordt volop gebruik gemaakt van het feit dat de Jeugdtheaterschool is gevestigd in het theater: de kinderen hebben les in het theater, nemen een kijkje backstage, bezoeken voorstellingen en de productieklassen spelen voorstellingen in de Theaterzaal.

De Jeugdtheaterschool wordt geleid door Mayon van der Klei. Zij verzorgt het inhoudelijk programma, geeft een groot deel van de lessen en stuurt het JTS docententeam aan.

Meer info op Jeugdtheaterschool (aandeslinger.nl)

Inschrijven voor het seizoen 22-23 kan via www.aandeslinger.nl.