maandag, 10 oktober 2022 13:09

Verwenavond bij het Mantelzorgcafé

Op donderdag 20 oktober is er een speciale editie van het Mantelzorgcafé, georganiseerd door Steunpunt Mantelzorg Houten (onderdeel van ‘van Houten&co’). In het kader van de Dag van de Mantelzorg is er een verwenavond in Huis van Houten.

Een avond vol workshops, een interessante lezing, lekkere hapjes en zelfs (stoel)massages. We hebben nog ruimte bij de bierproeverij en de lezing over Fort Honswijk door de tijd heen. Ook hebben we nog enkele plekken vrij voor een stoelmassage. Dus laat je lekker een avond in de watten leggen bij het Mantelzorgcafé en meld je aan!

De inloop is vanaf 19.00 uur, de workshops starten om 19.30 uur. Natuurlijk is er ook tijd en ruimte om anderen te spreken en vragen te stellen aan de coördinator van Steunpunt Mantelzorg Houten. Je bent van harte welkom in Huis van Houten maar meld je wel even aan!

Er zijn geen kosten verbonden aan het Mantelzorgcafé. Neem voor meer informatie en aanmelden contact op met Marinda Rodas via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-52785381.