zondag, 06 november 2022 13:51

Inspiratiesessie inwonersinitiatieven; halen, brengen en delen

Op woensdag 23 november gaat ‘van Houten&co’ samen met enthousiaste partners inspiratie voor een mooier en socialer Houten halen, brengen en delen! Van 19.30 tot 21.30 uur kun je in De KrachtFabriek deelnemen aan een avondvullend programma boordevol energie en inspiratie.

Zo is er uitgebreid ruimte om kennis te maken met andere inwoners, zijn er levende informatie-zuilen en is er een heus zeepkist-moment waarop ideeën en vragen gedeeld kunnen worden. 

Heb jij ideeën om Houten nog socialer of meer maatschappelijk betrokken te maken of zou je willen bijdragen en heb je nog geen idee hoe? Of ben je als vrijwilliger al betrokken bij een project of initiatief en wil je anderen daarover vertellen? Wees dan van harte welkom! 

Aanmelden kan door een mailtje met je gegevens te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Weet jij al wat je deze avond zou willen delen, vragen of vertellen? Geef dat dan alvast aan ons door.
Deze bijeenkomst wordt georganiseerd en aangeboden door De KrachtFabriek, Tuin der Tuinen, Gemeente Houten, wijkbewoners, Mooi ’t Goy, Het Lokaal en ‘van Houten&co’.