zondag, 06 november 2022 14:29

Nieuws van Theater Aan de Slinger

foto: Anne van Zantwijk foto: Anne van Zantwijk

Een gevarieerde selectie uit het programma van Theater aan de Slinger

Janneke de Bijl maakt zich druk
Janneke de Bijl maakt zich drukIn Dit is het nou observeert Cabaretier Janneke er weer op los. Ze hoeft maar om zich heen of in de spiegel te kijken, en de absurditeit van de worstelende mens dient zich alweer aan. Janneke beschrijft wat ze ziet, legt de onlogica daarvan bloot en fileert wat gefileerd dient te worden. En dat allemaal in Janneke-stijl: zwartgallig, herkenbaar en doorspekt met onderkoelde humor. Za 12 nov te zien in de Theaterzaal van Aan de Slinger. 

Ook in de Theaterzaal
De ontroerende, swingende productie We hadden liefde, we hadden wapens. Over de burgerrechtenbeweging in het Amerika van de jaren zestig. Met de Houtense Pearl Jozefzoon, do 10 nov te zien. 
Moderne pianomuziek van Michiel Borstlap op vr 11 nov. 
Pianocafé op za 12 nov. Marc van Vugt presenteert zijn eerste solo akoestische gitaaralbum ‘The Lonely Coyote’ op za 12 nov in de Kleine Zaal. 
Zondagmiddag 13 nov speelt Fred Delfgaauw zijn ‘Paradijsvogels’. 
The Rambles ft. Janne Schra concert op za 19 nov. 
Beginnende stand-uppers op za 19 nov in de Kleine Zaal met Try (H)outen. 

Familiefilm Knor! 
Voor haar negende verjaardag krijgt Babs van haar opa uit Amerika het varkentje Knor cadeau. Haar ouders zijn daar niet zo blij mee. Alleen op voorwaarde dat Knor een puppycursus volgt, mag Babs hem houden. Maar dan blijkt opa stiekem andere plannen te hebben met Knor. Hij doet mee met de worstenwedstrijd van de Vereniging voor Vleeswaren van Verse Varkens…Op het Nederlands Film Festival won Knor maar liefst drie Gouden Kalveren, waaronder die voor beste film! Zo 13 nov om 14.00 uur te zien in de Kleine Zaal. 

Verder in de Kleine Zaal
De typisch Franse film Avec amour et acharnement met Juliette Binoche draait do 10, vr 11 en di 15 nov. Vroege Film: Délicieux wo 16 nov 10.30 uur. Nederlandse dramafilm Zee van Tijd, do 17, vr 18 om 19.45 uur en zo 20 nov om 14.00 uur.  

Kaartverkoop
Ga voor het complete film- en theateroverzicht en het bestellen van tickets naar www.aandeslinger.nl