maandag, 14 november 2022 15:11

Nieuws van Aan de Slinger

Bericht van Aan de Slinger met hierin aandacht voor de komedie-avond Try (H)outen. Met Houtense MC Hans Gommer. Ook aandacht voor het filmprogramma, met in bijzonder de Nederlandse film Zee van Tijd. 

Ruwe komedie in the making
Niet vies van een avond humor? Dan is Try (H)outen de ideale voorstelling om naartoe te gaan. In de Kleine Zaal van Aan de Slinger testen talentvolle nieuwkomers hier hun materiaal.  Er is ook nog een Houtens tintje verbonden aan deze voorstelling: Houtenaar Hans Gommer is de vaste MC van Try (H)outen. Op za 19 november. Tickets € 10,- incl. drankje. Ook te zien op 21 jan en 18 mrt.

In de Theaterzaal
Muziek van The Ramblers (het beroemdste radio-orkest van Nederland) samen met Janne Schra zaterdag 19 november. 
Patrick Nederkoorn zijn voorstelling Hoogtij gaat over klimaatverandering, dijken, grenzen, verhuizen en Frau Antje. Te zien op vrijdag 25 november. 
Poelifinario-winnaar Alex Roeka staat op zaterdag 26 november met zijn muziek op het programma.

Zee van Tijd
Zee van tijd is een prachtig en aangrijpend drama met een geweldige cast. Twee jonge ouders die met hun zoontje de wereld rondzeilen, tot het noodlot toeslaat en het stel elkaar uit het oog verliest. Jaren later ontmoet het oude koppel elkaar weer en blijkt dat de tijd niet alle wonden heeft geheeld. Een film van Theu Boermans. Te zien op do 17, vr 18 en zo 20 november. 

Verder in de Kleine Zaal
Het Jongerenpanel van Aan de Slinger heeft zondag 20 de film Ticket to Paradise geselecteerd. Rond deze film organiseren we een spel in het thema van de film, tickets incl. hapje en drankje € 7,50. 
Un Beau Matin, een persoonlijk en liefdevol Frans drama is op di 22 november te zien. 
Op do 24, vr 25 en zo 27 november draait Good Luck To You, Leo Grande. 

Ga voor het complete programma en tickets naar www.aandeslinger.nl