vrijdag, 18 november 2022 12:33

Breakdance les in Jongerencentrum Enter

Heb jij ook zin om jezelf uit te dagen op hiphop muziek? Nieuwe moves te leren of te verbeteren als je al ervaring hebt? Doe dan mee met de breakdance lessen in jongerencentrum Enter, georganiseerd door Cursus&co van ‘van Houten&co’.

Kom er gauw bij, er zijn nog enkele plaatsen vrij voor beginners en gevorderden! Heb jij ook zin om jezelf uit te dagen op hiphop muziek? Nieuwe moves te leren of te verbeteren als je al ervaring hebt? Doe dan mee met de breakdance lessen in jongerencentrum Enter, georganiseerd door Cursus&co van ‘van Houten&co’. Kom er gauw bij, er zijn nog enkele plaatsen vrij voor beginners en gevorderden! 

Breakdance vormt samen met rap, graffiti en dj-en de 4 elementaire onderdelen van hiphop. Breakdance is de lichaamstaal van het hiphoppen, met moves zoals de freeze, de windmill, of six step. Lenigheid, kracht, conditie en doorzettingsvermogen zijn de belangrijkste factoren, maar ook het hebben van een eigen stijl, originaliteit en expressie zijn belangrijk. En dat kun je allemaal leren!
Doe je mee? Schrijf je in via www.vanhoutenenco.nl