maandag, 05 december 2022 22:27

Cape & care-café

Op woensdagavond 14 december vanaf 19.30 uur is weer het Cape & Care-café in Huis van Houten. Dit café is speciaal voor naasten die zorgen voor iemand met een psychische kwetsbaarheid.

Carla Schutte en Hans van de Wurff zijn deze avond onze gastsprekers. Beiden zijn werkzaam bij Lister in Houten. Carla is sociaal psychiatrisch verpleegkundige en Hans is familiecoach. Ze hebben veel ervaring met en kennis van hoe om te gaan met een naaste met een psychische kwetsbaarheid. Aan de hand van vragen die jij hen zelf kan stellen, delen ze vanuit hun (eigen) ervaring en expertise en geven ze je tips en advies over hoe je als mantelzorger voorkomt dat je aan jezelf voorbijgaat in de zorg voor je naaste.  

Inloop met koffie en thee is om 19.30 uur. Om 19.45 uur starten we de avond. Aanmelden voor deze avond kan via de website van ‘van Houten&co’ onder het kopje ‘mantelzorg’. Voor meer informatie kan je contact opnemen met de coördinator van Steunpunt Mantelzorg Houten; Marinda Rodas via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..