dinsdag, 20 december 2022 11:21

Mindfulness training voor beginners

In januari start ‘van Houten&co’ weer met een training Mindfulness voor beginners. Met mindfulness geef je doelgericht aandacht aan het huidige moment, zonder oordeel.

In het dagelijks leven zijn we veel bezig met wat er allemaal moet, zou kunnen gebeuren of al gebeurd is. We laten ons meeslepen door emoties of piekergedachten en reageren vaak automatisch op wat ons overkomt. Mindfulness helpt je meer bij jezelf te blijven en de balans te bewaren. Wil je dit ook graag? Meld je dan aan voor deze training van acht lessen.

Tijdens de training leer je minder op de automatische piloot te leven. Je meer bewust te zijn hoe je beter met stress, spanning en hectiek kunt omgaan. Hoe je je hierdoor minder laat meeslepen en meer bij jezelf kunt blijven. Een waardevolle training voor iedereen en met name bij stress, burn-out klachten, piekeren, slapeloosheid, angstklachten en lichamelijke pijn. Een training waar je de rest van je leven plezier aan beleeft. De Mindfulness training start 24 januari, inschrijving daarna is niet meer mogelijk.

Kijk voor meer informatie of aanmelden op www.vanhoutenenco.nl via het activiteitenaanbod van Cursus&co.
Of bel naar Cursus&co, van maandag t/m donderdag van 9.30 tot 12.00 uur op 030 – 700 15 25.