dinsdag, 20 december 2022 11:47

Kerstvakantie in Aan de Slinger 

 Aan de Slinger is omgetoverd tot een waar winterparadijs. Deze kerstvakantie is Aan de Slinger gewoon geopend. Een concert, Pubquiz, online voorstelling en een mooi filmhuisprogramma staan op het programma. 

Een theatrale online rechtszaak met publieksjury
Vanaf dinsdag 27 december start ‘Schuld of Onschuld: De Strafmoord’. Het publiek vormt de jury in deze theatrale online voorstelling over een rechtzaak. Met onder anderen Louise Korthals, Isa Hoes, Ilse Warringa en Najib Amhali. 

BluesNight
Op woensdag 28 december wordt de Theaterzaal omgebouwd naar een concertzaal speciaal voor de BluesNight. Een dubbelconcert met twee top bluesacts op één avond: Black Rose Project en King of the World. Laatste kaarten in de verkoop. 

Pubquiz 
Captain’s Table organiseert donderdag 5 januari 2023 een quiz waarin teruggeblikt wordt op 2022. Met maar liefst 40 quizvragen op alle denkbare terreinen. Via kleine weetjes en grote feiten wordt heel 2022 behandeld. Uiteraard ook vragen over Houten, de quizmasters zijn namelijk echte Houtenaren. 

Film Vortex
Vortex draait op woensdag 28 december. De Franse film Vortex gaat over een ouder koppel dat te maken krijgt met dementie. Een meeslepend verhaal over een huwelijk en de ziekte die hierin een grote rol krijgt. 
De Belgische filmhit Close, donderdag 22 december te zien. 
Het vervolg Fisherman's Friends: One and All, over een shantykoor en hun comeback, draait op vrijdag 23 december. 
The Lost King staat twee keer op het programma, namelijk op donderdag 28 en vrijdag 29 december.
Alle films starten om 19.45 uur.  

Ga voor het complete programma en tickets naar www.aandeslinger.nl