zondag, 29 januari 2023 13:34

Inspiratiebijeenkomst inwonersinitiatieven

In november 2022 vond de eerste inspiratiebijeenkomst inwonersinitiatieven plaats. Met meer dan 30 bezoekers, veel verschillende initiatieven en mooie pitches was het een bijeenkomst vol energie.

Met een echte zeepkist werden ook hulp- en adviesvragen met elkaar gedeeld. De eerste contacten zijn gelegd en ook zijn er al samenwerkingen gestart. Zo helpen inwonersinitiatieven elkaar en helpen we samen Houten. Onder het genot van warme choco werd de avond rond de vuurkorf afgesloten. 

Op woensdag 22 februari 2023 krijgt deze succesvolle avond een vervolg! Van 19.30 tot 21.30 uur kun je in De KrachtFabriek sparren en inspireren rondom het thema duurzaamheid, of deelnemen aan het idee-cafe waarbij vraag & antwoord samen komen voor een speciaal voor deze gelegenheid uitgelicht inwonersinitiatief.

Iedereen is welkom! Heeft jouw inwonersinitiatief ook vragen waarover we mee kunnen denken? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en misschien staat jouw initiatief de volgende bijeenkomst in de spotlights!

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd en aangeboden door Het Lokaal, Wijkbewoners, Mooi 't Goy, VanHouten&Co, Gemeente Houten, de Krachtfabriek, Tuin der Tuinen