woensdag, 22 maart 2023 13:26

Mantelzorgcafé 30 maart: Lezing Klimaatverandering

Op donderdag 30 maart organiseert Steunpunt Mantelzorg Houten weer de maandelijkse café-avond. Deze keer verzorgt Jacob Kuiper een leuke interactieve lezing over de klimaatverandering. Als oud-weerman van het KNMI weet hij alles over het weer. 

Tijdens deze lezing zal Jacob ingaan op vragen als “Hebben de steeds extremere weersituaties te maken met de opwarming van het klimaat?”, “Kunnen we zelf iets doen om de opwarming te stoppen?” en “Wat zou daarbij het beste helpen?”.Wil je meer weten over hoe het er met ons klimaat voorstaat? Kom dan op donderdagavond 30 maart naar de café-avond. Deze wordt gehouden van 19.30 tot 22.00 uur en vindt plaats in het Koffie-Atelier in Huis van Houten, Onderdoor 160 (bij de bibliotheek). Na de lezing is er zoals gewoonlijk ruimte en tijd om wat na te praten. Er zijn geen kosten verbonden aan deze avond. 

Aanmelden kan door, vóór 28 maart, te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Angela de Vogel van Steunpunt Mantelzorg Houten via 030-70 01 500. Steunpunt Mantelzorg Houten is een onderdeel van ‘van Houten&co’.