zaterdag, 08 april 2023 14:25

Kom je wenskaarten maken?

.Ben jij een creabea of vind je het gewoon leuk om creatief bezig te zijn? Kom dan iedere eerste en derde dinsdagochtend van de maand wenskaarten maken in Huis van Houten, boven de bibliotheek aan het Onderdoor.

Deze activiteit wordt georganiseerd door Cursus&co van ‘van Houten&co’.
De wenskaarten worden gemaakt in een vaste groep. Er is geen docent, de deelnemers helpen elkaar. Gezelligheid, even een praatje maken onder het genot van een kopje koffie of thee en ondertussen wenskaarten maken. 

Lijkt het je leuk om mee te doen? Er geldt nu een actieprijs van € 12,50 (eenmalig) en dan kun je meedoen tot en met half juli 2023. Meer informatie vind je op www.vanhoutenenco.nl, onder het menu Activiteiten. Hier kun je je ook aanmelden!

Voor meer informatie over Cursus&co, onderdeel van ‘van Houten&co’, kun je contact opnemen via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur via (030) 7001 525. Op www.vanhoutenenco.nl vind je het actuele activiteiten-,  workshop- en lezingaanbod.