zaterdag, 08 april 2023 14:30

Bericht van Aan de Slinger

fotograaf: Arash Nikkah fotograaf: Arash Nikkah

In dit bericht van Aan de Slinger wordt Talent On The Move, de Voorjaars Pubquiz en Handsome Poets uitgelicht.

Talent On The Move
Talent On The Move is een aanstekelijke en zeer afwisselende voorstelling met virtuoze en veelzijdige top danstalenten van dansopleiding Codarts Rotterdam. Ze dansen op het hoogste niveau, waarbij passie en energie van het podium afspatten. Te zien op vrijdag 14 april. 

Voorjaars pubquiz
Ga de strijd aan! Na het succes van de Eindejaars Pubquiz en de Filmquiz stoomt Captain's Table op 20 april door met de Voorjaars Pubquiz. Uiteraard weer een nieuwe gevarieerde quiz met vragen op het vlak van sport, media, politiek, cultuur, lifestyle, natuur, geschiedenis, wetenschap en nog veel meer. Stel zelf een team samen. Een team mag maximaal uit 5 en minimaal 2 deelnemers bestaan. Voor de winnaars zijn er uiteraard prijzen te verdelen!Tickets kosten € 6,- per persoon. 

Handsome Poets
Lieve Hemel, wat kijken we uit naar het optreden van de band Handsome Poets! Frontman Tim vertelt tussen de nummers door ontwapenend en met de nodige zelfspot over de levensfase waarin hij als ‘rockster’ terecht is gekomen: huisje, boompje, beestje. Naast bekende hits als Sky on Fire en Dance The War is Over, worden ook heel veel nieuwe liedjes gespeeld die binnenkort worden uitgebracht.

Films in de Kleine Zaal
The Banshees of Inisherin kreeg niet alleen fantastische recensies, maar ook acht Oscarnominaties, o.a. voor Beste film en Beste originele muziek. Om die reden is de film nog een keer te zien in onze Kleine Zaal op woensdag 12 april (met o.a. Colin Farrell). Verder op het programma: Nostalgia op donderdag 13 april, What’s Love Got to Do with It? (met o.a. Emma Thompson en Lily James) op vrijdag 14 april en Rose op woensdagochtend 19 april.

Kaartverkoop
Ga voor het complete programma en tickets naar www.aandeslinger.nl