vrijdag, 05 mei 2023 15:24

Dagje Efteling voor jongeren met ziek of beperkt gezinslid

Op zaterdag 10 juni organiseert het jongerenwerk van ‘van Houten&co’ een dagje naar de Efteling! Dit dagje pretpark is speciaal voor jongeren (10 t/m 23) jaar uit de gemeente Houten die een broertje, zusje, vader of moeder hebben met een ziekte of een beperking. 

Ook als deze jongeren niet zelf zorg verlenen, kunnen zij zich meer zorgen maken en/of minder aandacht krijgen dan de gemiddelde leeftijdsgenoot. Daarom worden zij op deze dag in het zonnetje gezet. We verzamelen bij jongerencentrum Enter om 08.45 uur en gaan dan met een touringcar naar de Efteling.
We blijven de hele dag in kleine groepjes bij elkaar, ieder groepje heeft 2 begeleiders. Voor een lunch wordt gezorgd. 

Lijkt het je leuk om andere jongeren te ontmoeten die in eenzelfde soort situatie als jij zitten? Of heb je gewoon zin in een dagje naar een pretpark? Ga mee! Dit uitje wordt gesubsidieerd door de gemeente Houten, waardoor deelname gratis is. 

Inschrijven kan tot uiterlijk 24 mei door een e-mail te sturen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor meer informatie kun je contact opnemen met jongerenwerker Tabitha van Dongen via 06 – 8680 0311, of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..