zondag, 11 juni 2023 16:10

Kersenplukdag en Buitendag bij boerderij Nieuw Slagmaat

Op boerderij Nieuw Slagmaat is de eerste Kersenplukdag van 2023 op zaterdag 24 juni. Er is dan extra veel te doen want het is ook Buitendag.

In de boomgaard kun je onze Merchant kers plukken, mooi donker paars, sappig en lekker groot. Samen met de partners van Groen doet Goed Houten zijn er daarnaast veel leuke activiteiten, veel voor jong, ook voor oud! Er is de wilde bijen expositie van Sonne Copijn die op de floriade stond, wildplukken, excursie naar de ringslangenhoop. En wat komt de natuurdetective doen? Nog nooit waterbeestjes bekeken? Een absolute, leuke, 'must' wat ons betreft! Je zult verstelt staan van het leven in de sloot. De buitendag is van 10.00 - 16.00 uur. Opgeven is niet nodig

Op 24 juni is de eerste Kersenplukdag. Hopeleijk kan daarna nog ca. 4 weken op vrijdag en zaterdag de boomgaard open zijn om uw eigen kersen te kunnen plukken.Het koude, natte voorjaar heeft ervoor gezorgd dat er (in het hele land) niet zoveel kersen hangen als gemiddeld. Het ligt er dus aan hoe veel er geplukt wordt en aan het weer (hoe snel de kersen afrijpen), hoe vaak we open kunnen. Houd daarom de site en/ of social media vab boerderij Nieuw Slagmaat in de gaten als je wilt weten of er geplukt kan worden!