zondag, 11 juni 2023 16:33

Voorstelling ‘Mijn oma was een njai’

Heb je zin in een gezellige avond met een mooi verhaal en fijne liedjes en muziek? Kom dan donderdagavond 29 juni naar de café-avond van Steunpunt Mantelzorg Houten, onderdeel van 'vanHouten&co’. Tijdens deze avond speelt Nico van Asdonk de try-out van zijn voorstelling “Mijn oma was een njai”. 

“Mijn oma was een njai” is een muzikale vertelling over het (Indische) leven van Nico’s ouders, familie en eigen gezin. Tijdens de voorstelling worden diverse momenten uit hun leven belicht. Zoals bijvoorbeeld het fijne leven in een kolonie, Europees verlof naar Nederland, de bezetting door Japan, de uiteindelijke reis naar Nederland, zijn opvoeding in Oudewater en de reis die hij met zijn vrouw en kinderen naar Indonesië maakte. De verhalen worden afgewisseld met mooie liedjes waarbij Nico zichzelf begeleidt op de gitaar.

De voorstelling vindt van 19.30 uur tot 22.00 uur plaats in Huis van Houten, Onderdoor 160 (boven de bibliotheek). Na de voorstelling is er zoals gewoonlijk ruimte en tijd om wat na te praten.

De café-avonden van het steunpunt zijn gratis toegankelijk voor alle mantelzorgers in de gemeente Houten. 
Aanmelden kan tot 25 juni door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..