woensdag, 02 augustus 2023 09:54

Appelplukdagen en Circus Snor bij Nieuw Slagmaat

Op 18 & 19 augustus: zomerappelplukdag en circus Snor!  Op 16 & 17 en 23 & 24 september zijn de Appelplukdagen.

We sluiten op vrijdag 18 en 19 augustus de vakantie af met een dubbele activiteit: De zomerappelplukdag en ook circus Snor komt!
De zomerappelplukdag is het kleine zusje van onze 'grote' appelplukdagen in september. Zomerappels zijn vaak onbekend omdat je ze niet (vaak) in de supermarkt kunt kopen. Jammer, want de supersappige Delcorf is onze grote favoriet. Kom hem zelf plukken op 18 en 19 september tussen 10 en 16 uur. Opgeven is niet nodig. 

Laat je verrassen door het leuke circus Snor en je zal worden aangemoedigd om ook zelf aan de slag te gaan. Voor de show en in de pauze kan iedereen zijn of haar innerlijke kind even laten gaan op de Kinderkaravaan. Speel verschillende spelletjes, oefen circustrucjes of je laat een snor zetten. Kaartjes voor de voorstellingen kosten 14,-. Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis. Kaartverkoop via de website van Circus SNOR www.circussnor.nl.Geef je snel op, want vorig jaar was alles uitverkocht! 

Op 16 & 17 en 23 & 24 september zijn de Appelplukdagen
We gaan er weer een groot (zelfpluk)feest van maken! Veel verschillende rassen appels om te plukken en ook pompoenen, peren en kiwibessen.
Rijd een rondje mee in de trekkerhuifkar, doe de boerenbootcamp en nog veel meer.

Boerderij Nieuw Slagmaat 
Marsdijk 5 
3981 HE Bunnik 
Tel: 030 6371539
www.nieuwslagmaat.nl