donderdag, 17 augustus 2023 20:33

Theater Aan de Slinger start met een nieuw seizoen!

In dit bericht wordt de Buitenbioscoop, de eerste voorstellingen in de Theaterzaal en de films in de Kleine Zaal uitgelicht.

Bij Aan de Slinger kan je het zomergevoel nog even vasthouden! Vanaf 25 augustus wordt er namelijk nog vier vrijdagavonden op rij een Buitenbioscoop georganiseerd op het knusse Theaterplein. Kom naar de volgende publieksfavorieten: Triangle of Sadness (met Woody Harrelson), Close (“Toonbeeld van filmen op het hoogste niveau”), El buen patrón (met Javier Bardem) en de Deense film Rose. Tickets kosten slechts €5,- en de films starten om 21.00 uur. 

Seizoensopening LIVE
Zet vrijdag 29 september alvast met dikke letters in de agenda, want die avond luiden we op officiële wijze het culturele seizoen in van Aan de Slinger. Programmeur Cherany Emck presenteert vol enthousiasme een avond vol previews voor het komende theaterseizoen. Het programma houden we nog heel even geheim, maar het belooft een spetterende avond te worden! Binnenkort volgt meer info via www.aandeslinger.nl.

Theaterzaal
Muziekliefhebbers kunnen op zaterdag 23 september hun hart ophalen. Droom weg bij Portugese zang en prachtige gitaarklanken tijdens Marc Meets Fernando Lameirinhas (fado en gitaar) om 20.30 uur in de Kleine Zaal. Kun je hier geen genoeg van krijgen? Kom dan op donderdag 5 oktober luisteren naar Maria de Fátima.  Fadoliefhebbers hebben dan geen verdere aansporing meer nodig. Op 30 september zijn er nog enkele plekken vrij voor het optreden van cabaretier Chris Verlaan met 'De Kringloper' of geniet van ‘comedy in the making’ bij Try-(H)outen op 11 oktober. 

Kleine Zaal - update foyer
Achter de schermen is keihard gewerkt aan een grotere foyer bij de Kleine Zaal. Kom de foyer gerust een keer bewonderen en bezoek dan meteen een van onze filmtoppers! Wat te denken van de megahits Barbie (9 + 22 september) en Oppenheimer (14 + 16 september)? Eind september draaien de films Asteroid City, Juniper en La ragazza del futuro. 

KaartverkoopGa voor het complete (film)programma en tickets naar www.aandeslinger.nl