donderdag, 24 augustus 2023 15:42

Circus Magic in Houten

foto's: Piet-Hein Out/Circus Magic foto's: Piet-Hein Out/Circus Magic

Van vrijdag 8 september tot en met zondag 10 september slaat Circus Magic zijn tenten op in Houten. Op Park Schoneveld, direct naast basisschool De Plantage.

Het Magic Team presenteert de spiksplinternieuwe voorstelling: SCUSZA. In SCUSZA lijken de grenzen tussen werkelijkheid en verbeelding te vervagen. Plots is er een nieuwe wereld, waarin hoedjes rondvliegen, stoelen zoveel meer zijn dan zitobjecten en waar haarhangjongeren chillen in de nok van het circus.
De intimiteit van de Magic Dome circustent zorgt dat publiek en artiesten elkaar niet kwijt raken. Zelfs op de achterste rij zit je met je neus nog bovenop deze unieke missing-link tussen traditioneel circus en elitair “nieuw” circus. Magic Circus biedt eindelijk een modern circus dat ook leuk is voor kinderen. 

De artiesten uit Nederland, Polen, Argentinië, Kenia en Venezuela kijken uit naar je bezoek. Kom langs en ontdek Nederlands oudste én modernste reizende tentcircus. 
Kaarten zijn online verkrijgbaar via magic-circus.nl .  Met de kortingscode "ONSHOUTEN" krijg je €5,00 euro korting per persoon bij je bestelling.

Voorstellingen dagelijks om 16:00 uur.