woensdag, 06 september 2023 10:06

Nieuws van Aan de Slinger

foto Warner Bros Entertainment foto Warner Bros Entertainment

Aankondiging van de voorstellingen In Theater Aan de Slinger

Margot Robbie en Ryan Gosling zijn plastic fantastic in het zuurstokroze sprookje Barbie (9 en 22 september in Aan de Slinger).  
Vrijdag 8 september de Buitenbioscoopfilm El buen patrón. Over een charismatische fabriekseigenaar die alle plooien in zijn bedrijf razendsnel moet gladstrijken om kans te maken op een onderscheiding. 

Voor wie liever 's ochtends naar de film gaat: woensdag 13 september om 10.30 uur draait de Franse feelgood film Presque. Tijdens een roadtrip ontdekken Louis en Igor dat ze minder van elkaar verschillen dan ze dachten. 
Verder op het filmprogrammma: de epische thriller Oppenheimer (14 en 16 september) en de Buitenbioscoopfilm Rose (15 september).

Het Piano Festival Houten van vrijdag 13 tot maandag 16 oktober. Vol masterclasses, lezingen en workshops, georganiseerd door pianist (en pianodocent bij het HMC) René Maurer.
Het vindt plaats in Aan de Slinger en Cultuurhuis Schoneveld. 

Seizoensopening
Op vrijdagavond 29 september vindt de feestelijke start van een nieuw seizoen plaats. Met voorproefjes op onder andere de voorstelling De eeuw van Harry Belafonte (met Thijs Borsten en Izaline Calister) en de muzikale one woman show van Valentina Tóth.
In de Kleine Zaal draait de feelgood film Les Cyclades. Tickets €4,50 per stuk, dus bestel snel via www.aandeslinger.nl.

Kaartverkoop
Ga voor het complete (film)programma en tickets naar www.aandeslinger.nl