maandag, 16 oktober 2023 11:59

Jubileumfeest 15 jaar Aan de Slinger

Een feestelijke mijlpaal voor Houten: Aan de Slinger bestaat vijftien jaar! Dit wordt gevierd op zondag 12 november met een groot cultureel feest voor iedere Houtenaar. Voor een deel van de optredens is het vrije inloop, voor een ander deel is er ticketverkoop. De verkoop daarvan is nu gestart.

Alles waar Aan de Slinger doorgaans om bekend staat, komt aan bod. Rasartiesten zoals Släpstick, Kiki Schippers, Maartje & Kine en Patrick Nederkoorn ontbreken niet. In de Kleine Zaal draaien films, waaronder de muzikale hit Bohemian Rhapsody en de Franse ‘crimi’ Anatomy of a Fall. Leerlingen van vier Houtense dansscholen brengen een flinke portie energie op het podium.
Er is een Comedy café, een Poëzie café, er zijn rondleidingen, workshops, lekker eten en muziekoptredens in de foyer. Ook zijn er videoregistraties te zien van eerdere projecten zoals De Vlinder.
In de dome buiten zijn er optredens van onder andere artiesten die eerder meededen aan Gluren bij de Buren en Struinen in de Tuinen.

Speciaal voor kinderen is er ‘s ochtends een jeugdprogramma. Met keuze uit korte films, dansworkshops en voorlezen. En buiten in de dome een jeugdtheatervoorstelling. 

Bekijk het complete programma van het Jubileumfeest op www.aandeslinger.nl.

Via de website zijn direct tickets te bestellen. U-pashouders kunnen met hun U-pas tegoed betalen.