donderdag, 02 november 2023 11:56

Nieuws van Aan de Slinger

fotograaf Lieke Belderman fotograaf Lieke Belderman

 In het bericht van Aan de Slinger wordt het jubileumfeest, cabaretier Thjum Arts en de film Anatomy of a Fall uitgelicht. 

Feest!
Zondag 12 november bestaat Aan de Slinger vijftien jaar en dit vieren we heel graag met u. Het jubileumfeest start om 09.00 uur en duurt maar liefst vijftien uur.  Alles waar Aan de Slinger om bekend staat, komt aan bod in het programma. Van rasartiesten die al sinds 2008 in ons theater komen, tot veel jonge makers, films, actieve workshops en optredens in de buitenlucht Voor een deel van de optredens is het vrije inloop, voor een ander deel is er ticketverkoop. 

Theaterzaal
Op woensdag 8 november is er weer een sensationeel optreden van de band Her Majesty. Meer een cabaretliefhebber? Kom dan naar Thjum Arts; winnaar van zowel de Jury- als de Publieksprijs bij het Cabaretfestival Cameretten. Thjums humor zit hem vooral in de herkenbaarheid van onhandige sociale situaties. Te zien bij Aan de Slinger op donderdag 9 november om 20.15 uur. 

Films in de Kleine Zaal
Bij Aan de Slinger draait de winnaar van de Gouden Palm op Cannes 2023! Anatomy of a Fall wordt door FilmTotaal omschreven als ‘Zo’n film waarin alles klopt, die je aan het denken zet en je na afloop niet snel meer loslaat’. Te zien op zaterdag 11 en vrijdag 17 november om 19.45 uur. Of kom kijken tijdens ons jubileumfeest op zondag 12 november om 14 uur.  

Verder in de Kleine Zaal
Sla vooral de film Past Lives op donderdag 2 november om 19.45 uur niet over. Jeugdliefdes Nora en Hae Sung worden uit elkaar gerukt als Nora’s familie vanuit Zuid-Korea naar Canada emigreert. Vierentwintig jaar later is Nora inmiddels getrouwd en wordt ze tijdens een allesbepalende week herenigd met haar jeugdliefde. De Spaanse film Upon entry laat je 77 minuten op het puntje van je stoel zitten. Te zien op zowel 3 als 9 november om 19.45 uur. The Unlikely Pilgrimage of Harold Fry draait op 5 november om 14 uur en op 10 november om 19.45 uur.

Kaartverkoop
Ga voor het complete (film)programma en tickets naar https://www.aandeslinger.nl/programma