maandag, 13 november 2023 15:31

Nieuws van Aan de Slinger

fotograaf Jano van Gool fotograaf Jano van Gool

In dit bericht aandacht voorMartijn Koning, Beatrice Zingt Brel en de films in de Kleine Zaal. In dit bericht aandacht voorMartijn Koning, Beatrice Zingt Brel en de films in de Kleine Zaal. 

Martijn Koning
Op donderdag 23 november vertelt Martijn Koning in zijn nieuwe theatershow Appeltjes schillen de mensen eens flink de waarheid. Over zichzelf! Martijn Koning houdt van ongemakkelijke situaties. Sterker nog, hij is zelf een ongemakkelijke situatie.

Beatrice Zingt Brel
Najaar 2023 viert Beatrice van der Poel het leven en werk van Jacques Brel met een uitgebreide theatertournee én met het uitbrengen van een volwaardig album. Op zaterdag 25 november staat zij met haar voorstelling Beatrice Zingt Brel in de Theaterzaal van Aan de Slinger. De recensies zijn zeer lovend, dus wees erbij! 

Films in de Kleine Zaal
Op donderdag 16 november draait Golda, gebaseerd op het leven van de legendarische Golda Meir. Ontdek haar inspirerende reis van schooljuf tot de eerste vrouwelijke premier van Israël. 
Op vrijdag 17 november is Anatomy of a Fall te zien, de winnaar van de Gouden Palm op Cannes 2023. Wanneer de man van de beroemde schrijfster Sandra Voyter dood wordt aangetroffen voor hun chalet in de Franse Alpen, zijn er maar twee verklaringen: moord of zelfmoord. In de rechtszaak die volgt zal de waarheid – Of niet… 
Op zondag 19 november draait de film Killers of the Flower Moon; gebaseerd  bestseller van David Grann. Met o.a. Leonardo DiCaprio, Lily Gladstone en Robert De Niro. Het speelt zich af in het Oklahoma van de jaren 20 en gaat over de seriemoord op leden van de olierijke Osage Nation, een reeks wrede misdaden die bekend werden als de Reign of Terror.

Ga voor het complete programma en tickets naar https://www.aandeslinger.nl