donderdag, 30 november 2023 13:11

Nieuwe voorstellingen bij Aan de Slinger

Nieuwe voorstellingen bij Aan de Slinger Benning&Gladkova.

Weer verschillende voorstellingen o.a. van Ruud Smulders met de voorstelling Rudiversum, Marije Gubbels met Gullivers reizen, het stuk met Rocco en Sjuul en nog meer.

Theaterzaal

Op donderdag 21 december in de Theaterzaal: cabaretier Ruud Smulders! Hij speelt in zijn nieuwe voorstelling Rudiversum met zijn vertrouwde snelheid en scherpte. Maar hij vertelt ook openhartig over het familieleed dat hij al twintig jaar met zich meedraagt: zijn alcoholistische moeder.
Jeugdtheater: Gullivers Reizen (8+)
De mensen. Ze vinden allemaal wat anders. Hebben allemaal een mening over de wereld. Over de maatschappij. Weten het allemaal beter. Wat nou als blijkt dat alles eigenlijk toch anders is dan je dacht? Een swingende familievoorstelling vol live muziek, zang en videoprojectie op zondagmiddag 17 december in de Theaterzaal.

Kleine Zaal

Voor mantelzorgster en oma Sjuul (Beppie Melissen) gaat het leven zijn gangetje totdat ze haar jeugdliefde weer ontmoet, de avontuurlijke en flamboyante Rocco (Sabri Saad El-Hamus) met wie ze vroeger heeft gedanst. Hun opbloeiende verliefdheid zorgt voor onenigheid in de families. Durven Rocco en Sjuul tot ontevredenheid van hun omgeving toch voor elkaar te kiezen? Rocco & Sjuul is te zien op vr 15 dec om 19.45 uur en op zon 24 dec om 14.00 uur.

Verder in de Kleine Zaal: 

The Miracle Club: te zien op vr 8 dec 19.45 uur, wo 13 dec 10.30 uur én op zo 17 dec 14.00 uur.

Le Ravissement: do 7 dec om 19.45 uur: “Een spannende, onvoorspelbare thriller” .

Het Smelt draait op zo 10 dec om 14.00 uur.

Une Nuit op do 14 dec om 19.45 uur.

Ga voor het complete (film)programma en tickets naar https://www.aandeslinger.nl