zondag, 10 december 2023 10:28

Wilgen knotten met de Milieuwerkgroep Houten

Zaterdag 16 december 2023 gaat de knotgroep van de Milieuwerkgroep Houten naar het weiland van Alfons van Dijk waar naast een wetering zo’n 80, in 2004 door de knotgroep gepote, wilgen staan die nodig aan onderhoud toe zijn.

De toegang en parkeren is op het Overeind tussen nr. 80 en 81. Wij krijgen onderdak op de deel van de boerderij van de familie van Rooijen (Reebeek).

We starten om 9.30 uur; om circa 15:00 uur is het einde van de knotdag. De knotgroep zorgt voor koffie, soep en frisdrank; neem zelf ook wat eten en drinken mee. Gereedschap en handschoenen zijn aanwezig, maar u kunt ook eigen materiaal meenemen. Draag stevige schoenen of laarzen met een goed profiel en stevige (regen)kleding.

Voor meer informatie: coördinator knotgroep Houten, Jaap ten Boer, 06-10.715.867, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.:Per fiets: Houten richting Schalkwijk, de Provincialeweg blijven volgen, tijdig bruggetje rechtaf over om verder te rijden over het (veiligere) Overeind aan de andere zijde van de Schalkwijksewetering. Bijna achteraan is de locatie aan de rechterzijde.
Per auto: Provincialeweg Schalkwijk blijven volgen tot bijna achteraan, op kruising met Zuwedijk / Pothuizerweg 2 x rechtsaf om het Overeind aan de andere zijde van de Schalkwijksewetering terug te rijden, na ca. 100 mtr. is de locatie dan aan de linkerzijde. (zie route-bordjes).