zaterdag, 23 december 2023 15:23

Nieuwjaarsduik 2024

Deelnemers krijgen vanaf 11.15 uur toegang tot het strand bij de Bloementuin. Klokslag 12.00 uur klinkt het startschot. Daarna nemen traditiegetrouw honderden mensen een duik in het frisse water van de Rietplas.

Na afloop kunnen de duikhelden weer genieten van erwtensoep en rookworst. Ook zijn er de traditionele oliebollen voor de duikhelden.

Kom op tijd want de hekken sluiten om 11.45 uur. Er is dit jaar geen omkleedruimte dus zorg dat je bij aankomst al zwemkleding aan hebt. Wel zijn er hekken geplaatst om je kleding overheen te hangen.

Deelnemers kunnen zich vanaf begin december via de website inschrijven. Inschrijving voor de duik via de website kost € 7,00 per deelnemer. Hiervan gaat € 1,50 naar het goede doel. Deelnemers kunnen ook extra doneren. Dit kun je in de winkel aangeven. Inschrijven in alleen online mogelijk. Inschrijven op het strand kan ook online tot een paar minuten voor de duik.

Ook toeschouwers kunnen een bijdrage geven voor het goede doel. Wil jij ook doneren? Vul dan in de box hieronder jouw donatie bedrag in en druk op “Doneer bovenstaand bedrag”. Je kunt ook een donatie doen door jouw donatie over te maken naar IBAN: NL41RABO0137950195. Deze rekening staat op naam van Stichting Nieuwjaarsduik Houten.