woensdag, 10 januari 2024 06:47

Nieuwjaarsconcert HMC

Op zondag 14 januari viert het Houtens Muziek Collectief het nieuwe jaar en zijn 25ste verjaardag met een gevarieerd concert door onze eigen musici!

Het wordt een mooi programma met veel verschillende instrumenten en zang en met lichte en klassieke muziek: Trio Aurora (met Cathrine de Mos|fluit,  Amber Hill | fagot en Johann Markel | piano) speelt onder andere Oblivion van Astor Piazzolla, Marjoke Kager zingt liederen van Saint- Saens en Mozart begeleid door Froukje Verhagen, Geleijn van der Ham speelt Dinosaurus van de Noorse componist Arne Nordheim voor accordeon en tape en er klinkt eigen werk van en door onze docenten Froukje Verhagen en Guy van Beek. De band Sabádo laat Braziliaanse muziek horen.

Het concert wordt afgesloten met een bewerking van Hallelujah van Leonard Cohen voor alle spelers. Hiervoor zijn ook leerlingen uitgenodigd om mee te spelen!

Voor het exacte programma klik HIER

Voor leerlingen van het HMC en hun ouders is de toegang gratis. Reserveer wel een kaartje via de website van Theater Aan de Slinger.  Je hebt dan wel een code nodig.

Vraag deze aan je docent of aan het bureau van het HMC: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Actiecode nieuwjaarsconcert

Locatie: Grote zaal Theater Aan de Slinger

Datum: zondag 14 januari 2024

Tijd: 15.00 uur

Borrel na afloop: 16.15 uur

Leerlingen en ouders HMC: reserveer met actiecode.

Entree exclusief drankje: 10 euro, tot en met 18 jaar 4 euro

Voor tickets (ook met de actiecode): klik HIER

Voorverkoop via de Readshop (Oude dorp en Castellum) en de Groeverij  (t Rond).

Aan de zaal op 14 januari vanaf 14.15