dinsdag, 30 januari 2024 15:27

Bericht van Aan de Slinger

In het bericht van Aan de Slinger ondermeer aandacht voor het jeugdtheater in de voorjaarsvakantie (Lente-Uitjes. 

Jeugdtheater Lente-Uitjes 
Bent u al aan het nadenken over de invulling van de voorjaarsvakantie? Het programma van het festival Lente-Uitjes is compleet en er is weer voor ieder wat wils. De week van zaterdag 17 t/m vrijdag 23 februari staat in het teken van Jeugdtheater, een feelgood familiefilm, workshops en randprogrammering. Houd de website in de gaten voor het volledige programma!

Theaterzaal
Het leven van een onbeholpen man wordt op zijn kop gezet wanneer zijn dubbelganger verschijnt. Strangely Familiar is een surreële en humorvolle voorstelling over sociale druk en eigenwaarde, in Aan de Slinger op vrijdag 2 februari.
Waarom wordt de één oorlogsmisdadiger en de ander een vredesengel? Wat is het verschil tussen een clown en een president? André Manuel zoekt de antwoorden in De Zieke Geest, te zien op donderdag 8 februari in de Theaterzaal.

Kleine Zaal
Op vrijdag 2 en zaterdag 3 februari draait One Life; het ongelofelijke verhaal van Sir Nicholas Winton (vertolkd door Anthony Hopkins), die 669 kinderen uit de handen van de nazi’s redde.
Of kom op zondag 4 februari kijken naar de winnaar van de Prijs voor Beste Nederlandse Documentaire op IDFA: Gerlach. Een innemend en inspirerend portret van boer Gerlach van Beinum die zich staande probeert te houden te midden van de modernisatie. 
Woensdag 7 februari draait Monster. “De nieuwe film van de Japanse meesterfilmer Kore-eda” (VRO Cinema ****)Alle films starten om 19.45 uur. Tip: maak gebruik van je Cinevillepas!
Kaartverkoop

Ga voor het complete (film)programma en tickets naar https://www.aandeslinger.nl