zaterdag, 03 februari 2024 14:04

Repaircafé Houten

Kapotte fiets, kledingstuk, CD- of DVD-speler, desktop computer, klein huishoudelijk apparaat, speelgoed, meubeltje of een klok? Kom naar het eerstvolgende Repaircafé in Houten!

U bent elke tweede zaterdag van de maand, met uitzondering van de maanden juli en augustus, van harte welkom in Wijkcentrum / Cultuurhuis Schoneveld:  Zonnehout 36, 3991MX in Houten Zuid.

We zijn op de tweede zaterdag van elke maand (met uitzondering van juli en augustus) van 10:00 tot 14:00 geopend. Inloop is mogelijk tot ongeveer 13:30, zodat iedereen voor 14:00 geholpen kan worden.

Data voor 2024:

13 januari
10 februari
 9 maart
13 april
11 mei
 8 juni

Tijdens een Repaircafé kunnen inwoners van Houten en directe omgeving met hun kapotte spullen naar het Repaircafé in de Stadswerkplaats komen waar deskundige vrijwilligers zullen proberen die spullen te repareren. Die reparatiediensten worden gratis aangeboden. Alleen als er vervangende onderdelen nodig zijn dan dienen de kosten daarvan ter plekke te worden afgerekend. Om kleine verbruiksartikelen te kunnen bekostigen wordt echter een vrijwillige bijdrage zeer op prijs gesteld.

Wil u graag meer informatie stuur dan een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Media