donderdag, 08 februari 2024 14:45

Bericht van Aan de Slinger

In dit bericht lichten Aan de Slinger Jonge talenten, Marc Meets, Try-(H)outen en films uit. 

Theaterzaal

Aan de Slinger geeft jonge talenten uit verschillende disciplines graag een speelplek in het theater. Kom bijvoorbeeld naar actrice Nhung Dam op zaterdag 17 februari met haar voorstelling Nhung geeft zich bloot. Verwacht een wonderlijke combinatie van genres, van Vietnamese Punk en komedie tot toneel. 

Op zondag 18 februari vindt Jonge Makers Playground (HKU) plaats. Dit keer laten kleinkunstenaar Ruth Eling, zangeres en theatermaker Marlies Bloemen en singer-songwriter duo Dawn van der Zee zien wat ze in hun mars hebben. 
Een stel mannenpinguïns op donderdag 29 februari. Over onconventioneel ouderschap bij homoseksuele stellen. 
Woensdag 20 maart is er op het gebied van dans een mooie voorstelling: One Touch, door Jasper van Luijk/SHIFFT uit Utrecht. 

Kleine Zaal

In de serie Marc Meets stelt de Houtense gitarist, componist en Edison Award winnaar Marc van Vugt zijn muzikale vrienden aan je voor. Op zaterdag 10 februari zijn dit pianist & componist Wolfert Brederode en de Belgische saxofonist, componist én yoga leraar Erwin Vann. 
Op Valentijnsdag staan Hans Gommer (tevens MC) en nog 3 andere fantastische comedians op het podium met Try-(H)outen. 

Films

Op zondag 11 februari draait ‘De beste concertfilm aller tijden!’. Stop Making Sense brengt Talking Heads terug naar het grote scherm. De film uit 1984 is gerestaureerd in 4K ter gelegenheid van het 40ste jubileum van de film. 
Oppenheimer heeft de meeste Oscarnominaties van 2024. Om dit te vieren hebben we de film op dinsdag 13 februari nogmaals aan het filmprogramma toegevoegd. 
The Holdovers. Een chagrijnige onderwijzer op een prestigieuze Amerikaanse school moet tijdens de kerstvakantie achterblijven op de campus om toezicht te houden op het handjevol leerlingen dat nergens anders heen kan. Te zien op donderdag 15 februari. 

KaartverkoopGa voor het complete (film)programma en tickets naar https://www.aandeslinger.nl