vrijdag, 01 maart 2024 10:11

Repair Café Schalkwijk

 

Toen we in december met het Repair Café startten besloten we om het in ieder geval drie keer te doen en dan de balans op te maken. Die drie keer zijn achter de rug en we gaan door.

De eerste keer kregen we 13 opdrachten. De tweede keer, in januari, kregen we al 24 opdrachten en dat is best veel voor zo’n klein dorp. We slagen erin om zo’n 80 % van de aangeboden spullen te repareren en zijn daar trots op. De derde keer was het weer wat minder met 13 opdrachten, maar we voorzien duidelijk in een behoefte en we hebben er schik in.

Kom dus langs met je defecte koffiezetapparaat, stofzuiger, elektrisch gereedschap en speelgoed of om je kleding te laten repareren of verstellen. We kunnen bijvoorbeeld van overhemden de lange mouwen kort maken en dat kunnen we ook met lange broeken de knieën versleten zijn. Ook als je een probleem hebt met je laptop of mobiele telefoon ben je van harte welkom.

Op zaterdag 9 maart Repair Café weer geopend op Lagedijk 5 We starten om 13.00 uur en zijn open tot 16.00 uur. Je kunt zonder afspraak langskomen met je spullen tot 15.30 uur. De bedoeling is dat je tijdens de reparatie aanwezig bent en zo mogelijk meekijkt en meehelpt. Zie voor meer informatie: Repair Café Schalkwijk.