woensdag, 13 maart 2024 09:29

NLDoet!dag en optreden van IJsselsteins Zeemanskoor

Vrijdag 15 maart is het NLDoet dag, Stichting Present gaat samen met een aantal vrijwilligers en het marketing bedrijf Ternair uit IJsselstein tuinen opknappen in de wijk het Veld in Houten Noord-Oost.

Om er een feestje van te maken in de wijk, is het IJsselsteinse Zeemanskoor uitgenodigd en zijn alle buurtbewoners en andere belangstellenden uitgenodigd voor hun optreden op het Speelveldje op het Halsterveld! Hier worden tenten neergezet en kunt u ook kennismaken met Present Houten.

Het Zeemanskoor treedt twee keer op om 12.45 en 13.45. Wilt u komen, neem dan zelf een stoeltje mee en uw koffie/theemok! Present verzorgt met een aantal vrijwilligers koffie/ thee en wat lekkers en u kunt hiervoor en voor het optreden een kleine donatie geven om de onkosten te dekken!

Ook kunt u een eigen potje meenemen en vullen met een plantje en deze samen met een leuk kaartje aanbieden aan iemand in de Velden, uw buur bijvoorbeeld. Wilt u zich inzetten om in de middag wat te doen voor een ander in deze wijk, dan kunt u zich nog aanmelden als vrijwilliger bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De middag start om 12.30 en is om 16.00 afgelopen. 

Voor het Ploegveld en het Halsterveld is een buurtapp gestart waarbij Present probeert om de hulpvragen uit deze straten, in te vullen met vrijwilligers uit de eigen straat. Present heeft als missie omzien naar elkaar te bevorderen. 

Vrijdag 15 maart komen vrijwilligers een impuls geven aan hulp in deze straten en we hopen dat daarna het balletje gaat rollen en men in de eigen straat elkaar kan helpen met kleinere klusjes bij mensen die dit zelf niet meer kunnen en het niet via het eigen netwerk of de hulpverlening kunnen organiseren.

 

Welkom op de NLDoet! Dag Groen in het Veld vrijdag aanstaande!