donderdag, 28 maart 2024 12:39

Voor jonge mantelzorgers: Teamchallenges bij Fort Vechten

Jonge mantelzorgers zijn jongeren die opgroeien met een vader, moeder, broer of zus met een chronische ziekte of handicap. Het jongerenwerk van 'van Houten&co' organiseert regelmatig speciale activiteiten voor deze groep jongeren (10-23 jaar, uit gemeente Houten).

Op zaterdag 6 april organiseren we weer een leuke activiteit.Tijdens deze activiteit stap je binnen in een prachtige omgeving: namelijk het oude Fort bij Vechten. Daar staat teambuilding, samenwerking, plezier en actie op jullie te wachten! Dit programma zal in teams worden doorlopen. Dit programma is een adventureparcours met teamwork- en adventure-activiteiten. In teams ga je verschillende uitdagingen aan, waaronder een Indianenbrug, een tokkelbaan en een touwladder en ook ga je samen puzzels oplossen en leuke spellen spelen. We verzamelen bij jongerencentrum Enter en gaan vanaf daar met de fiets naar Fort Vechten.

Dankzij financiering van de gemeente Houten is deelname aan deze activiteit gratis.

Jonge mantelzorgers kunnen zich inschrijven door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Doe dit uiterlijk 27 maart 2023.

Kijk voor meer informatie over wat wij doen voor jonge mantelzorgers op: https://www.vanhoutenenco.nl/pagina-item/jonge-mantelzorgers/