maandag, 01 april 2024 09:17

Doe mee aan de Vijfwal Family Run

Op vrijdag 12 april vindt het familie evenement van het jaar plaats: de Vijwal Family Run. Met de zon die weer begint te schijnen, is er niks leukers dan buiten deel te nemen aan de uitdagende obstakel run voor het hele gezin over het sportparcours de Vijfwal, georganiseerd door Sportpunt Houten en familiecentrum Kids Lodge.

Deelnemers kunnen kiezen uit drie afstanden: 1,5 km, 3,5 km of 5 km. Gaan jullie samen de uitdaging aan om de gaafste obstakels op de route te overwinnen?   

Na het ophalen van de startnummers bij Kids Lodge worden de deelnemers naar de startlocatie park Schoneveld gependeld. Voordat het startsein klinkt, wordt er natuurlijk eerst fanatiek een warming up gedaan onder leiding van Monkey Moves. Daarna mag iedereen los op het parcours: rennen, onder een kruipnet door, trappen beklimmen en nog veel en veel meer! Onderweg worden er ook obstakels verzorgd in samenwerking met Atletiek Houten, Loopsportcentrum Houten en Loopgroep Houten. Met aan het eind van de route de spectaculaire stormbaan in de tuin van Kids Lodge. De run is natuurlijk niet af zonder het met een grote glimlach in ontvangst nemen van een medaille!

Jullie doen toch ook mee aan dit unieke familie evenement? De 1,5km route start om 17.30 uur, de 3km route om 17.45 en de 5km route om 18.00 uur. Ga naar het inschrijfformulier op: www.kidslodge.nl/familyrun. Deelname kost slechts € 7,50 per deelnemer. Met wie doe jij dit jaar mee? Schrijf je nu in!