maandag, 01 april 2024 14:32

Linieloop 2024

Op 2 juni vindt de 6e editie van de Linieloop plaats. Hét hardloop- en wandelevenement op het eiland van Schalkwijk. Qua tijdstip weer terug naar de maand waarin het voor corona ook altijd plaatsvond. We hopen op een mooie zonnige dag, een gevuld terras en ongetwijfeld weer een fijne sfeer.

De afstand van 6, 10 km en 10 mijl (16 km) blijven op het programma staan. Nieuw deze editie, is de Familyrun. Een rondje van 1,8 km langs de Schalkwijkse wetering voor jong en oud. Naast de grote fun factor ook een goede gelegenheid om samen met het hele gezin een sportieve activiteit te doen.

De nieuwe uitgezette routes brengen je weer op de mooiste plekken, dus ook deze keer belooft het weer een mooi evenement te worden. Ben je nieuwsgierig naar de routes, neem dan alvast een kijkje op www.linieloop.nl.  

Na het lopen kun je als vanouds weer aanschuiven voor een heerlijk lunchbuffet bij De Ram, waar je o.a. keuze hebt uit heerlijk broodjes, yoghurt, fruit etc.

Inschrijven

Inschrijven doe je via onze website. Volg ook onze social mediakanalen (Instagram en Facebook) om op de hoogte te blijven van alle informatie.

Vrijwilligers

Heb je geen zin om deel te nemen, maar vind je het wel leuk om te helpen? Dat komt goed uit. De Linieloop kan namelijk niet plaatsvinden zonder de hulp van vrijwilligers. We zoeken met name mensen die langs de route willen staan om het evenement veilig te laten verlopen. Op 15 mei a.s. organiseren we een vrijwilligersavond, waarop we alle vrijwilligers informeren en voorbereiden op hun taak. Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zien jullie graag op 2 juni!  Stichting De Linieloop