donderdag, 04 april 2024 17:44

Koffieplus: footgolf 15 april

Het is weer tijd om de frisse lucht in te ademen, onze benen te strekken en een dosis plezier te beleven! Op maandag 15 april om half twee nodigen we je van harte uit om mee te doen met de activiteit: Footgolf. Footgolf combineert de elegantie van voetbal met de precisie van golf. Het doel is simpel: breng de voetbal met zo min mogelijk schoten in de hole. 

Elke maandagmiddag komt er een groepje enthousiaste pensionado's samen om op deze gezellige manier actief te blijven. De 9-hole footgolfbaan bevindt zich rondom het manifestatieterrein aan de Keercamp. U kunt uw eigen bal meenemen, maar indien gewenst kunt u er ook een lenen bij de naastgelegen Speelboerderij.

Na onze sportieve inspanningen gaan we onszelf belonen met een welverdiend gratis kopje koffie (of twee)? Rond drie uur schuiven we daar gezellig aan voor een praatje en een warm drankje. Daarnaast mogen we gebruik maken van de toiletvoorzieningen van de Zomo Speelboerderij. 

Doe je mee en meld je aan

Dag: maandag 15 april 2024
Tijd: 13.30 uur – 15.30 uur
Waar: Imkerspark
Kosten: gratis
Kleding: Voetbalschoenen zijn niet nodig wel andere stevige schoenen met profiel. Oude wandelschoenen bijvoorbeeld zijn goed bruikbaar.

Aanmelden?

Wilt u deelnemen aan deze les? Stuur dan een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je krijgt bevestiging van aanmelding en voorafgaand krijg je nog een mail met de laatste informatie over de activiteit.