zondag, 14 april 2024 14:55

Koningsnacht op Het Rond

Na het overweldigende succes van vorig jaar zal het ook dit jaar weer een groot feest worden tijdens Koningsnacht op Het Rond in Houten. Op vrijdag 26 april zal het grote podium neerstrijken op het plein om het oranjefeest in te luiden.

Speciaal voor alle Dancing Queens hebben wij dit jaar A*FEVER: The Ultimate ABBA Tribute! In een knallende meezingshow komen o.a. Waterloo, Gimme Gimme Gimme en alle andere tijdloze Abba-hits voorbij.

Daarnaast kun je ook dit jaar weer luidkeels meezingen, springen en dansen met de foute hits van Q-Music: Foute Uur Live. Ook zijn er nog optredens van Houtense DJ’s Chick Flix, Savoy en Marlin Ebson. De toegang is gratis.

Oordoppen

Denk aan je gehoor. Wil je blijven genieten van muziek? Draag oordoppen met muziekfilter, houd voldoende afstand tot de speakers en gun je oren af en toe wat rust. Meer informatie ga naar: ilovemyears.nl

Lopen of Fietsen

Wij raden alle bezoekers aan om naar het evenement te lopen. Woon je niet op loopafstand kom dan met de fiets.

Munten

De verkoop van eten en drinken gaat met munten. 1 munt kost €3,50 en is te koop op het evenementen terrein. Deze munten zijn geldig op Rond tijdens Koningsnacht en op het manifestatieterrein tijdens Koningsdag. Met het kopen van munten maak je Koningsdag en Koningsnacht mogelijk. De stichting die deze feesten georganiseerd maakt geen winst. Alle opbrengst uit de muntverkoop wordt gebruikt voor de organisatie van de activiteiten rondom Koningsdag.