dinsdag, 16 april 2024 07:06

Open Podium Houten

Het Open Podium Houten wordt (bijna) iedere woensdagmiddag gehouden in de foyer van het Theater aan de Slinger. Sinds de start in mei 2023 zijn er een reeks heel gezellige, verbindende en inspirerende bijeenkomsten geweest!

Als je artistieke uitingen op toneel wilt doen ben je van harte welkom! Muzikant, dichter, goochelaar, kom voor een klein publiek je ding doen! Het podium is laagdrempelig, je niveau maakt niet uit. Het Houtens Muziek Collectief faciliteert het podium. Dat wil onder andere zeggen dat veel apparatuur die muzikanten gebruiken aanwezig is. 

Meedoen?

Als je een soloperformance wilt geven of met anderen, dan kun je jezelf aanmelden op de facebook pagina met een bericht of via de Messenger. Ook kun je jezelf opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in beide gevallen ook even wat je wil doen, dan kunnen wij een leuke aankondiging voor je maken op facebook. Geef ook aan welk tijdslot van een half uur (of meerdere tijdslots) je wilt reserveren.

Binnenlopen als muzikant of toeschouwer kan altijd ! Er is altijd wel een mogelijkheid om samen wat te spelen. We zien je komst graag tegemoet!

Om een idee te krijgen: bezoek ook de Facebookpagina. Alle details kun je nalezen op de website van het Open Podium.

Waar en wanneer?

Wekelijks op woensdagmiddag van 13.30-16.30 In Theater aan de Slinger.
Adres : De Slinger 40, 3995 DE Houten
Telefoon : 06 33105191

We komen samen in de foyer van het theater

Sessies tot aan zomervakantie 2024;

  • 3, 10, 17 en 24 april
  • 8 en 29 mei
  • 5, 12, 19 en 26 juni
  • 3 juli

(let op: er vallen dus enkele woensdagen uit !)

Media