woensdag, 17 april 2024 18:00

Twin Bridges + Lizet Aviva LIVE

Op zondag 21 april ontvangen we Twin Bridges uit Portland, Oregon in De Groeverij. Deze band laat klassieke- en kamermuziek feilloos samensmelten met folk en indie.

Centraal in de instrumentatie staat de cello, bespeeld door singer-songwriter Zach Gerzon. De band bracht eind vorig jaar het goed ontvangen album ‘Fertile Ashes’ uit en doet Houten aan tijdens hun korte tour door Europa. Voor wie referentie zoekt: denk aan Sufjan Stevens, Andrew Bird of de cellist Takenobu.

“Geboren uit persoonlijke onrust en liefdesverdriet, is de muziek van Twin Bridges een bewijs van de genezende kracht van kunst. “ – Voicemag VK

In het voorprogramma luister je naar de poëtische indie folk van Lizet Aviva. Zelf beschrijft ze haar muziek als water: soms kalm en organisch, maar voor je het weet word je meegesleurd naar grotere diepte. Voor de liefhebbers van bijvoorbeeld Madison Cunningham of Feist.

Deur open: 20 uur / Aanvang concert: 20.30 uur / Toegang: €10 (incl. afdruk van de concertposter). Kaarten via de website van de Groeverij.

 

Media