woensdag, 17 april 2024 18:07

Cape Sleep + Kiki Deirdre LIVE

Het kan je niet ontgaan zijn: met het recent via Snowstar Records uitgekomen prachtalbum ‘Video Days’ keerde de Utrechter Kim Janssen – mét nieuwe bandnaam Cape Sleep – de afgelopen weken terug op het podium.

Het rijk georkestreerde werk werd door een 6-koppige band met een korte Nederlandse tour gepresenteerd, aansluitend volgt nog een tour door Duitsland. Onder die grootse aanpak schuilt natuurlijk ook nog altijd de intense en intieme ‘fluisterfolkie’ die Kim van huis uit is en precies díe singer-songwriter ontvangen we op 29 april in De Groeverij! Het weidse indiepopgeluid maakt in onze setting weer even plaats voor de man, de gitaar en die schitterende stem. Kippenvel gegarandeerd.

In het voorprogramma geniet je van Kiki Deirdre, eveneens actief in Utrecht. Zij sloot nog maar heel recent met succes een crowdfunding-actie af op voordekunst.nl (waar kennen we dat van?), waardoor we ons mogen voorbereiden op een roman én een plaat. Daar gaat ze je ongetwijfeld enthousiast over maken tijdens haar optreden.

Deur open: 20 uur

Aanvang: 20.30 uur

Toegang: €10 (incl. afdruk van de concertposter)

Kaarten via de website van de Groeverij.

Media