dinsdag, 23 april 2024 12:06

Doe mee met Burendag 2024: kom naar de inspiratieavond

Houd jij van gezelligheid en een fijne sfeer in de buurt? Op 28 september 2024 is het Burendag.

Dé dag om iets leuks samen met je buren te ondernemen. Wat heeft jouw buurt nodig? Wil je iets opknappen? Of iets organiseren? Een buurtbarbecue? Een workshop? Tegelwippen? Bloemen poten? Zou je wel wat willen organiseren, maar weet je niet hoe je dat kunt aanpakken? Wij denken graag met je mee!

Inspiratieavond 28 mei

Wij helpen je graag op weg met het opstarten van een burendagactiviteit bij jou in de straat. Daarom organiseren wij een inspiratieavond waar inwoners die dit al vaker gedaan hebben, vertellen over hoe zij het hebben aangepakt. We gaan met jou kijken wat je graag zou willen en hoe je met niet al te veel werk een stap kunt zetten voor een eerste gezellige activiteit.

Aanmelden per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie: Het Wereldhuis (Dijkhoeve 1).
Tijd 19:00-21:00 uur

Heb je een origineel plan?

Mail ons jouw plan en misschien komt de burgemeester dan bij jouw burendag langs om pannenkoeken te bakken!

Organiseer je burendag voor het eerst?

Je maakt kans op een cadeaukaart van Primera als je voor het eerst burendag organiseert. Mail uiterlijk 7 september naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden Oranjefonds

Meld jouw activiteit vóór 12 juli aan bij het Oranjefonds! Je kunt daar een financiële bijdrage krijgen en een superleuk Burendag-pakket met een spandoek. Alle informatie vind je op www.burendag.nl.