dinsdag, 23 april 2024 12:11

PlusBus Houten: Bloesemrit Betuwe

PlusBus Houten organiseert uitstapjes voor 55-plussers die in de gemeente Houten wonen. De uitjes gaan naar diverse bestemmingen. Als U-pashouder kunt u gratis mee.

U hoeft daarvoor het saldo van de pas dus NIET te gebruiken. Het is voldoende als u kunt laten zien dat u een U-pas heeft. We halen u thuis op met onze 9-persoonsbus en na het uitje stapt u weer uit bij uw voordeur.

De Betuwe staat bekend om het fruit en dus vind je hier in het voorjaar boomgaarden vol met prachtige witte en roze bloesem. Hoewel de lente volgens de kalender al eerder begint, kondigt de bloesem pas écht de komst van het voorjaar aan. We maken een mooie tocht waarin u kunt genieten van al dat moois.

De tocht gaat via ’t Goy, Lekdijk, Diefdijk, Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt (Beesd), Tricht, Buren, Erichem, Zoelen, Tiel en Ravenswaaij weer terug naar Culemborg en Houten. Onderweg genieten we een lekkere lunch in Buren! 

Ophalen vanaf 10 uur. Terug: eind van de middag.

Aanmelden kan op 2 manieren:

  • U belt op maandag of donderdag tussen 10:00-12:00 uur met PlusBus Houten: 06 105 77 815
  • U mailt naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Daarbij geeft u het nummer van uw U-pas op. Na aanmelding hoort u snel of er plek is.