vrijdag, 03 mei 2024 07:48

Buitenbioscoop is terug! Speciaal

Buitenbioscoop is terug! Paul van der Klei

Ook dit jaar zijn er weer mooie films geselecteerd voor de Buitenbioscoop. De films starten in juni en juli om 22.30 uur, wanneer het zo goed als donker is. Op het beschutte theaterplein worden tafeltjes en stoelen klaargezet. De bar is geopend. Hier is het mogelijk koffie, thee, fris, bier, goede wijnen en borrelhapjes te bestellen.

Eigen eten en drinken meenemen is niet toegestaan. Er zijn voor de buitenbioscoop maximaal 100 zitplaatsen beschikbaar. Er is een vrije plaatskeuze. Kaarten zijn voor €5,50 per persoon (excl. drankje) via de website en aan de kassa te koop.

Les Cyclades, met o.a. Kristin Scott Thomas, is de eerste film die op vrijdag 14 juni te zien is in de Buitenbioscoop. Blandine is onlangs gescheiden en haar enige zoon Benji gaat het huis uit. Dan duikt plots haar luidruchtige en onbevreesde schoolvriendin Magalie op. Spontaan besluiten ze om naar Amorgos te gaan, het Griekse eiland waar hun favoriete film Le grand bleu werd opgenomen. 

De films starten in juni en juli om 22.30 uur, wanneer het zo goed als donker is. Op het beschutte theaterplein worden tafeltjes en stoelen klaargezet. Aan de bar kun je koffie, thee, fris, bier, goede wijnen en borrelhapjes bestellen. Tickets kosten slechts €5,50 per persoon (excl. drankje). Bij slechte weersvoorspellingen gaat de buitenbioscoop niet door. Bekijk het programma voor de overige Buitenbiosfilms op aandeslinger.nl