vrijdag, 03 mei 2024 07:57

Theatervoorstelling 'Kom op nou jongens' over positief coachen

Woensdagavond 15 mei is de humoristische theatervoorstelling 'Kom op nou jongens' te zien in sociaal cultureel centrum De Wiese. Deze voorstelling over positief coachen wordt georganiseerd door de Schalkwijkse sportverenigingen samen met Sportpunt Houten. Het is gratis te bezoeken en speciaal voor ouders, trainers, coaches en mensen die tips willen krijgen over het begeleiden van kinderen.

Het verhaal

Maarten wil als vader (en als coach van zijn zoon bij de sportclub) natuurlijk graag dat het goed gaat met zijn kind. Zoals rond school en in de sport. Als een wetenschapper onderzoek doet bij zijn sportclub, ontdekt die iets opmerkelijks. We doen met zā€™n allen ā€“ onbewust en onbedoeld ā€“ dingen waardoor het juist slechter gaat! Maarten gaat het daarom anders doen. Hij neemt het zelfs mee naar zijn werk. En dan valt het kwartje pas echt. Gebaseerd op een waar gebeurd verhaal!

Wil jij hier heen?

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar, ook voor sportverenigingen uit Houten. Interesse? Stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..