vrijdag, 03 mei 2024 11:48

Kom jij ook naar het fladderfestival?

Kun je ook niet wachten tot het Fladderen in de zomervakantie? Dan is het Fladderfestival zeker iets voor jou!  Op zondag 26 mei organiseert Stichting Fladderen Houten een extra Fladderdag op het manifestatieterrein aan de Keercamp in Houten. Kom langs tussen 11:00 uur en 16:00 uur voor de leukste activiteiten. Stichting Fladderen Houten laat graag zien hoe leuk het Fladderen is.

De leukste fladderactiviteiten

Doe mee met de leukste Fladderactiviteiten! Voor alle leeftijden is er iets te doen. Laat je bijvoorbeeld schminken, kom springen op springkussens of doe mee met leuke spelletjes. Aan de oudere kinderen is ook gedacht: lukt het jou om uit de escaperoom te ontsnappen? Of kom gezellig dansen bij de silent disco.

De activiteiten zijn allemaal gratis. Je kan wel voor 3 euro een stempelkaart kopen. Hiermee kan je een beker limonade halen en iets lekkers om te eten. Je kan dan kiezen uit een broodje worst, popcorn, een zakje chips of een pannenkoek. Je kan deze lekkernijen ook los kopen (betalen met PIN).

Maak kans op gratis Fladderen

Je kan ook bij elke activiteit jouw stempelkaart laten stempelen. Heb je een volle stempelkaart? Lever die dan in. Onder alle ingeleverde stempelkaarten verloten we 5 keer gratis Fladderen.Er is ruimte om lekker een kleedje neer te leggen of even uit te rusten bij een van de tafels.

Benieuwd naar alle informatie? Kijk op onze website: Fladderen.nl. Kom alvast één dagje proeven hoe leuk het Fladderen is. Op zondag 26 mei, van 11 tot 16 uur, op het manifestatieterrein aan de Keerkamp. Zien we je daar?