vrijdag, 10 mei 2024 08:31

Brinkmarkt Schalkwijk

De Brinkmarkt in Schalkwijk vindt dit jaar plaats op zaterdag 29 juni. De voorbereidingen zijn in volle gang. Dat begint met de lotenverkoop (zie onder) maar ook het inbrengen en sorteren van goederen.

Spullen inbrengen

  • Op zaterdag 15 juni van 9.00 - 11.00 en
  • woensdag 26 juni van 19.00 - 20.00;
  • op De Brink;

We zoeken mooie, bruikbare spullen voor een tweede leven, dus wees selectief met inbrengen. Voor grote meubels biedt deze markt geen plek meer!

Wil je goede, nette en schone dameskleding doneren voor de Vintage per Kilo? Lever deze in een aparte tas aan.

Helpende handjes

De kraampjes zijn gehuurd, de burgemeester is gereserveerd voor de trekking van de loterij – maar wie gaat ons helpen? We zijn altijd op zoek naar ‘personeel’ achter de kramen, of om te sorteren, of om de loten aan de man/vrouw te brengen ….Kunt u zelf misschien niet (meer-) meehelpen, vraag dan familie of vrienden, we hebben de handjes hard nodig.

Opgeven kan via een speciaal email adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het belooft een speciale versie te worden, waarbij waarschijnlijk ook muziekvereniging Caecilia haar medewerking zal verlenen.

Lotenverkoop

Naast de huis-aan-huis methode kunt u de loten bestellen bij George van Doorn (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).  Vermeld naam, adres, woonplaats en het gewenste aantal loten. De kosten per lot bedragen € 2,--.  Dit kan ook via de telefoon: 06 – 11131431. Maak het bedrag over op bankrekeningnummer NL83 RABO 0357 5561 78 t.n.v. Hervormde Gemeente Schalkwijk en ’T Goy . U ontvangt na betaling de lotnummers per email of telefoon.

De opbrengst is dit jaar bestemd voor:

  • 50% restauratiefonds kerkgebouw
  • 25% Droom van Schalkwijk
  • 25% Mercy Ships