zondag, 19 mei 2024 06:50

Crazy Wonderland bij Fort bij Vechten

Wij kunnen zeggen dat ons festival Crazy Wonderland niet het grootste festival van Nederland is. Maar wij denken wel dat Crazy Wonderland het gezelligste festival van Nederland is. Niet te groot en niet te klein en weer of geen weer, de sfeer is zo uniek dat iedereen blijft om te dansen en chillen.

De locatie is een van de mooiste plekken in Nederland. Het festival is alleen te betreden via een bruggetje en alles eromheen is water. De sprookjes achtige burchten en barakken zijn omgetoverd tot ware area’s met muziek en dans. Aan alle house soorten is gedacht van early tot oldschool tot techno tot house tot techhouse. Op deze locatie is iedere plek al een ontdekking en een sprookje op zich en dat gemixt met het beste theater en entertainment maakt het perfecte recept voor het Crazy Wonderland festival. 

Wij gaan er in 2024 een mega dik festival van maken waaraan het jullie aan niets zal ontbreken. Zo zullen we ook het parkeren helemaal top regelen en ook extra tenten mocht het weer iets minder zijn. Maar daar gaan we niet van uit. We gaan voor een mooie zomer.  

Op 20 juli 2024 ben je welkom op Fort bij Vechten. Koop je kaarten nu on-line.