donderdag, 23 mei 2024 12:42

Wickengaard open op Dag van de Bouw

In het Schalkwijk verrijst project Wickengaard. De nieuwbouwontwikkeling telt in totaal 33 woningen: 8 rijwoningen, 11 appartementen, 10 twee-onder-een-kapwoningen en 3 vrijstaande woningen.

Hier wonen de bewoners straks in een oude perenboomgaard, achter de Wickenburghselaan. Tussen het groen, en tegelijkertijd dicht bij het centrum. De opzet van de woonwijk is speels. De woningen hebben een jaren dertig stijl met een landelijke twist.

Speciaal voor de Dag van de Bouw, op 8 juni 2024, zetten wij onze bouwhekken open! Kom kijken naar de woningen en appartementen die wij bouwen. Deze zijn tijdens de dag van de bouw in de afbouwfase. Natuurlijk zorgen we voor een hapje en een drankje en maken we er een gezellige dag van!

Locatie

Wickenburghselaan / Spoordijk
3998 Schalkwijk

Routebeschrijving

De entree van de bouwplaats is tegenover Wickenburghselaan 79. Neem vanaf de rondweg Houten de brug over het Amsterdam-Rijnkanaal, volg het bord 'Dura Vermeer': sla linksaf de Kanaaldijk op en volg de weg totdat je linksaf de Spoordijk op kunt. Rijd die uit. Parkeren kan op of nabij het terrein.

Bezoekuren: 10:00 uur - 15:00 uur