vrijdag, 24 mei 2024 04:28

Zomer Ars Peintura : Dierenportretten in klei

In de workshops Dienportretten in Klei verdiepen we ons in de unieke eigenschappen van dierenkoppen/hoofden. Hoe onderscheidt een poezenkop zich bijvoorbeeld van een lynx? En waarom verwarren we een vossenkop niet met een hond? Goed kijken is de basis, want het unieke zit hem in de details.

Aan de hand van dierenfoto's gaan we met klei aan de slag om een dierenkop te maken. Dit kan in de vorm van een plat masker maar je kunt de opdracht ook meer 3D uitwerken tot een dierenkop voor aan de muur of een zelfstandig beeldje. Neem zelf (op papier of je mobiel) foto's mee van het dier dat je wilt gaan portretteren.

Aanmelden

​ De twee workshops zijn afzonderlijk te volgen. Kom je naar beide lessen, dan is er de 2e keer gelegenheid om kleur aan te brengen op je werkstuk.

Deze lessen vinden plaats op donderdagmiddag 18 & 25 juli 2024 van 13:45-15:45 uur onder begeleiding van Dorothé Arts

De eigen bijdrage blijft 7,50 per bijeenkomst en je kunt je weer aanmelden door dit bedrag over te maken met vermelding van je naam en de datum[s] op NL75 INGB 0000663993 T.n.v. Ars Peintura. Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers per avond en als er te veel aanmeldingen zijn krijgen niet-leden voorrang. ​

De Zomer Ars Peintura vindt plaats in SSC De Heuvel, Keercamp 13 (achteringang)

Alle 18-plussers uit Houten en omgeving zijn welkom!.